Mara Bănică, însărcinată în luna a șasea, a trecut prin momente de panică în locuința sa, după ce a luat foc contorul de la lumină.

Viitoarea mămică s-a speriat îngrozitor, mai ales că flacăra creștea din ce în ce mai mult. Vedeta a sunat la compania de electricitate și a anunțat incidentul.

Incendiu în locuința jurnalistei Mara Bănică

Vedeta a povestit pe Facebook ce a trăit într-o zi banală de sâmbătă.

Totul se putea transforma într-o adevărată tragedie, însă Mara și familia ei au avut mare noroc. În jurul orelor 14.00 a luat foc contorul de la lumină și de la trei scântei în scurt timp s-a ajuns la o flacără din ce în ce mai mare.

Din fericire au avut prezență de spirit și au reușit să stingă focul, însă au tras o sperietură groaznică. Mara a spus că nu vrea să-și imagineze ce se putea întâmpla dacă acel contor lua foc în timpul nopții, când toată lumea dormea.

Dacă se întâmpla noaptea, ardeam de vii în casă, a spus Mara Bănică.

Vedeta s-a plâns de cât de greu au intervenit reprezentanții companiei care furnizează energia electrică, precum și de modul în care au reacționat când au ajuns la fața locului.

Cum decurge sarcina Marei Bănică
Gravitatea situației prin care a trecut vedeta este de două ori mai mare în contextul în care Mara este însărcinată în șase luni. Jurnalista va aduce curând pe lume o fetiță mult dorită și așteptată. Nu i-a fost deloc ușor să obțină această sarcină, ba dimpotrivă, Mara a povestit că a trecut prin chinuri groaznice, dar și-a dorit mult și a avut încredere în Dumnezeu și în medicul ei.

Peste doar câteva luni, fiul Marei va avea o surioară. Dima este nerăbdător să devină fratele mai mare, surioara fiind cadoul pe care Mara i-l va dărui. Jurnalista s-a retras din proiectele tv, dar ține legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare unde postează destul de des.

Toată lumea a felicitat-o pentru sarcină și i-a urat și îi urează în continuare sănătate să poată să o ducă la bun sfârșit și să aducă pe lume bebelușul mult dorit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *