Petrica Mitu Stoian a fost condus astazi pe ultimul drum si ies la iveala detalii despre ultimele momente din viata regretatului artist!

Nepotul sau a povestit ce i-a spus unchiul sau la telefon atunci cand l-a sunat la 5 dimineata!

Petrica Mitu Stoian a trecut in nefiinta la doar 61 de ani!

Nimeni nu se astepta la aceasta tragedie si apar detalii despre ultimele momente din viata indragistului cantaret de muzica populara. Artistul s-a stins din viata sambata, 6 noiembrie, dupa ce a urmat un tratament post-COVID. La scurt timp dupa ce a iesit de la terapia hiperbara, Petrica Mitu Stoian a fost transferat de urgenta la spital deoarece scuipa sange.

Nepotul artistului a povestit ca unchiul sau l-a sunat la 5 dimineata si a presimtit ca ceva nu era bine, avand in vedere ora. Cantaretul de muzica populara i-a spus ca nu este bine si ca o sa fie transferat de urgenta la spital, dupa ce a inceput sa tuseasca sange.

“M-a sunat dimineața la șapte și ceva că este în Reșița, era la geam, a intrat în casă, am stat la povești. După care a zis că merge la clinica Nera sa facă un tratament hiperbaric post-Covid. Am mers cu el acolo, s-a instalat în cameră, mi-a spus mergeți acasă că se întunecă. M-a sunat seara că este bine. Dimineața la cinci jumate am primit telefon de la el:

„Vezi ca mă duce la spital la Reșița că mi-a fost rău să nu te sperii! Era la Reșița la Urgențe, medicii îi făceau tot felul de analize, am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat, am sunat -o pe sora lui sa vină la Resița apoi l-am sunat pe Doru să vină că ceva nu e bine. A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament”, a transmis nepotul lui Petrică Mâțu Stoian, pentru RomaniaTV.

Tanarul s-a panicat si a sunat-o imediat pe sora cantaretului, dar si pe impresarul acestuia! La scurt timp, toti s-au deplasat la spital, dar din pacate, la scurt timp au fost anuntat de medici ca s-a constatat decesul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *