Horia Brenciu, un tătic împlinit! Cu ocazia cinstirii Sfântului Mare Mucenic Mina, artistul și-a sărbătorit fiica cea mică, Mina. Horia Brenciu a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, dar și un mesaj special pentru fiica sa.

Horia Brenciu, un tătic împlinit! Horia Brenciu este un tătic fericit, cu o familie mare, mai ales după ce a ales să se căsătorească cu Alice Dumitrescu și să înfieze un băiețel, pe nume Toma. Joi, artistul și-a sărbătorit fiica cea mică, pe Mina, cu ocazia cinstirii Sfântului Mare Mucenic Mina. Solistul a postat o imagine cu chipul fiicei sale, însoțită de un mesaj emoționant. „Mina, sfânta Mina! La mulți ani, iubirea mea!”.

Mina a fost serbată la dublu luna aceasta, întrucât pe 1 noiembrie, a împlinit 9 ani, iar frații și părinții i-au făcut multe cadouri. Horia Brenciu a trăit momente intense în perioada când Mina a venit pe lume. Artistul a făcut o declarație memorabilă la avea vreme. „Are două surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părtile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!”.

 

Horia Brenciu, despre decizia de a înfia un copil

Horia Brenciu a vorbit deschis despre decizia de a înfia un copil, mărturisind că procedura de a-l adopta pe Toma a durat aproximativ trei ani. ”Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: Nu-l avortează, îl vrem noi!. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă.Am făcut toate hârtiile necesare. Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, povestea Horia Brenciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *