După decesul său, s-au aruncat multe cuvinte grele, în special la adresa celei care s-a ocupat de înmormântare,Niculina Stoican.

Sătulă de toate criticile, Niculina Stoican a decis să vorbească despre relația dintre ea și regretatul artist.

Niculina Stoican este una dintre artiștii de muzică populară care a fost în permanență lângă sicriul lui Petrică Mîțu Stoian, încă din primele minute când acesta a ajuns la Craiova.

Cântăreața de muzică populară s-a ocupat de înmormântare, dar în același timp a primit și extrem de multe critici din partea impresarului regretatului artist. Acesta susține că Niculina Stoican este motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian nu mergea cu drag a unele evenimente, ba chiar îi făcea viața un iad acestuia.

Joi seara, cântăreața de muzică populară a decis să vorbească despre legătura dintre ea și colegul său de breaslă, fără să aducă în discuție toate cuvintele grele lansate la adresa ei. Ea susține că îi este foarte greu să privească pozele sau să asculte melodiile regretatului artist, iar gândul că acesta s-a stins din viață nu îi dă deloc pace. Niculina Stoican susține că mereu s-a înțeles extrem de bine cu Petrică Mîțu Stoian, iar legătura dintre ei vine de la originile lor, fiind amândoi extrem de mândri de faptul că sunt din Mehedinți.

„Mi-e greu să mă uit şi la pozele cu el, mi-e greu să-l aud cântând. Mi-e greu pentru că mi-e foarte greu să accept că nu mai este! Chiar dacă nu ne ântâlneam, era un sprijin al lumii căreia îi aparţin, indiferent unde l-a dus viaţa. El, sufletul lui, vorba lui… era mehedinţean până în vârful firului de păr şi până în vârful picioarelor! Când vorbea era ca şi cum toată lumea se oprea în jurul nostru şi noi ne întorceam la Mehedinţi şi nu ne mai păsa de ce este în jur, nu trebuie neapărat să cântam…. Când ne iubea lumea şi ne aplauda şi ne spunea ce frumos e Mehedinţiul!”, a spus Niculina Stoican la România TV.

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican aveau o legătură specială
Frumoasă interpretă de muzică populară susține că a urcat în repetate rânduri pe scenă alături de răposatul artist și au amintiri extrem de frumoase împreună. Relația dintre ei a fost mereu una specială, iar faptul că provin din aceeași zonă i-a făcut să fie extrem de asemănători din multe puncte de vedere. Mehedinți este cel care i-a unit pentru totdeauna, indiferent dacă între ei au fost conflicte sau nu.

„Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de Petrică Mâţu Stoian şi pe el de mine, locul ăsta care pentru noi a fost început şi sfârşit de lume! Aveam şi un cântec pe care l-am făcut împreuna tocmai pentru a arăta lumii cât de mult iubim locurile astea şi cât de mândru era! Cred că asta ne-a şi legat foarte mult, asemănarea timbrului vocal, s-au concretizat toate doar datorită acestui loc în care ne-am născut”, a mai spus Niculina Stoican.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *