Durere, lacrimi și întristare la Eboli, în regiunea Campania, unde rudele, prietenii și colegii îl plâng pe Domenico

Ahanzei, tânărul român de numai 17 ani care joi, 27 august, a avut un accident în timp ce se deplasa cu scuterul său.

Internat în stare gravă la spital, băiatul nu a supraviețuit, el a murit în noaptea dintre vineri și sâmbătă, informează Occhio di Salerno

Tânprul român în vârstă de numai 17 ani s-a aflat în stare gravă la spital în urma unui accident cu o motocicletă tip scuter la Eboli, provincia Salerno din Campania.

Băiatul s-a izbit de o camionetă, în zona Acqua dei Pioppi, și a fost transportat în stare gravă la spital, informează Salerno Today

Accidentul s-a produs joi după amiază, 27 august. Un scuter condus de un tânăr de 17 ani, de naționalitate română, s-a ciocnit brusc de o autoutilitară condusă de un bărbat italian. Motivele pentru care băiatul român a pierdut controlul scuterului sunt încă în fază de anchetă și nu au fost făcute publice.
A intrat direct în operație

După impactul violent, tânărul a fost aruncat pe șosea și a suferit mai multe fracturi și contuzii. Personalul sanitar de la 118 sosit la locul accidentului i-a acordat primul ajutor și băiatul a fost transportat la spitalul „Maria Santissima Addolorata” unde a fost dus direct în sala de operație.

Domenico Ahanzei era originar din localitatea Flămânzi, județul Botoșani.

Medicii l-au operat de urgență, dar nu au mai putut salva viața băiatului român. Rănile și fracturile suferite în urma accidentului au fost prea grave și Domenico a murit noaptea trecută.

Știrile s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, provocând durere și consternare în rândurile prietenilor, cunoscuților și colegilor. Pe profilul lui de Facebook cineva a scris:

„Un băiat cuminte, educat, de fiecare dată când copilul meu te vedea îți fugea în întâmpinare, iubeai copiii, erai un băiat de aur. Nu pot să cred ceea ce s-a întâmplat, ce viață crudă… Drum bun, Domenico, ne vom aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze!”
Carabinierii investighează dinamica și cui îi revine responsabilitatea accidentului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *