Kate Middleton a participat în locul Reginei Elisabeta la unul dintre evenimentele extrem de importante pentru britanici, Remembrance Sunday. Este pentru prima oară, în 22 de ani, când se întâmplă acest lucru!

Regina Elisabeta era așteptată să ia parte la Remembrance Sunday. Surpriza totală a fost că în locul ei s-a așezat nimeni alta decât Kate Middleton, iar această apariție chiar este o premieră absolută pentru toată lumea.
Kate Middleton, în locul Reginei Elisabeta? Apariția Ducesei de Cambridge care a uimit pe toată lumea

Palatul Buckingham a declarat că regina a decis ”cu mare dezamăgire și regret” să nu vină – fiind prima oară, în 22 de ani, când se întâmplă așa ceva. Elisabeta a II a s-a retras chiar în ultima clipă, lăsând-o pe Kate Middleton să reprezinte monarhia britanică. Acest fapt i-a îngrijorat pe toți cu privire la starea de sănătate a reginei.

Din primele informații, Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday, eveniment desfășurat pe 14 noiembrie, susținut în lipsa Majestății Sale. Regina Elisabeta nu a putut lua parte din cauza problemelor de sănătate, ceea ce i-a îngrijorat pe toți cei care o așteptau.

În locul Reginei Elisabeta, care ar fi absentat din cauza unor probleme cu spatele, Kate Middleton a fost în centrul atenției. Ducesa de Cambridge a apărut la balconul oficial, alături de Ducesa de Cornwall și Sophie Wessex.

În vârstă de 39 de ani, Kate Middleton a purtat o haină neagră cu epoleți, creație a celebrului brand de lux Alexander McQueen. Este vorba despre o haină pe care a mai purtat-o și acum câțiva ani, în 2018, chiar la același eveniment. Diferit a fost faptul că, de această dată, a asortat ținuta cu o pălărie neagră Tiffany.

La capitolul bijuterii, Kate Middleton a ales cercei cu diamante și perle. Ducesa de Cambridge a mai purtat o broșă în formă de floare de mac, care are o valoare de 19,99 lire sterline.

La eveniment au luat parte și Prințul William și Prințul Charles, care au depus coroane de flori la monumentul închinat victimelor războiului.

Regina Elisabeta, gata să-i lase locul lui Kate Middleton? Ce relație au

Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că Ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a îi prelua locul cu tot cu responsabilități. Această dezvăluire a fost făcută chiar de surse apropiate Familiei Regale Britanice.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *