Benone Sinulescu a încetat din viață la vârsta de 84 de ani. Renumitul cântăreț avea mai multe probleme de sănătate, care s-au accentuat în ultima vreme.

Solistul era internat într-o unitate medicală, cauza morții sale nefiind făcută publică până în momentul de față. Ultimele informații despre starea sa au făcut făcute publice în vară anulii acesta.

Atunci soția regretatului artist, Elena Sinulescu, făcea câteva precizări. Femeia susținea că vedeta a ajuns la spital după ce a căzut, așadar nu fusese găsit inconștient în casa din Bârzava, județul Alba, acolo unde locuiau cei doi.

Avea să fie transportat de urgență la o unitate medicală privată. I se recomandat un tratament și a trecut pragul mai multor cabinete și specialiști, unii dintre ei cunoscutând problemele medicale ale artistului.

Benone Sinulescu a murit. Ce probleme medicale avea cântărețul
Benone Sinulescu suferea de mai multe boli. Avea arterele înfundate, dar speră să rezolve problema cu ajutorul pastilelor, să nu ajungă pe masa de operație.

Din păcate, solistul de 84 de ani nu avea numai această afecțiune, ci și altele. Primele informații arată că vedeta a suferit o pneumonie foarte puternică, dar a refuzat internarea în spital de teama virsului din China.

Moartea solistului a lăsat foarte multă durere în inimile celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Moștenirea cântărețului sunt piesele pe care le-a lansat de-a lungul carierei artistice.

Cine a fost artistul Benone Sinulescu. Avea o carieră lungă în spate
Benone Sinulescu s-a născut într-o familie muncitoare la data de 24 mai 1937. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă din copilărie, așa cum avea să povestească peste ani. Obișuia să cânte urcat în copaci.

Ulterior, regretatul solist a cântat în corul bisericii, la Denii și la Prohod. Legat de talentul său acesta a fost moștenit de la figura paternă, lucru care l-a făcut să meargă mai departe pe acest drum.

A terminat școala elementară în Siriu, iar apoi a fost solistul școlii din Pleșcoi, dar și dirijorul corului. A ajuns să cunoască foarte multe piese interpretate de artiste celebre de la noi printre care se numără Maria Tănase, Ioana Radu sau Maria Lătărețu.

Mai târziu Benone Sinulescu s-a înscris la Școala Medii Tehnice din Buzău, unde a început să cânte la stația de amplificare a orașului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *