Anamaria Prodan dă înapoi în scandalul divorțului. Impresara a spus că încă nu a primit citația care o anunță că soțul ei îi cere divorțul, dar chiar și fără, pentru ea lucrurile sunt cât se poate de clare.

Fiica regretatei Ionela Prodan s-a simțit trădată de Laurențiu Reghecampf și, după lungi încercări de a ține familia unită, a decis că trebuie să treacă peste.

Ce spune Anamaria Prodan despre răzbunare, în scandalul divorțului
Impresara de fotbal a făcut o postare pe contul ei de Instagram în care le răspunde tuturor celor care așteaptă reacții din partea ei, după trădarea lui Reghecampf. Anamaria a vrut să se știe de la ea că uneori cea mai bună răzbunare este atunci când zâmbești și treci peste, pur și simplu mergi mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Impresara de fotbal a spus în repetate rânduri, că nu se aștepta ca Laurențiu Reghecampf să o trădeze în asemenea mod și că cel mai tare o doare faptul că suferă copilul lor – Laurențiu Jr. Fanii cuplului au fost surprinși să afle că Reghe are o amantă însărcinată, în condițiile în care, în urmă cu doar câteva luni, el și Anamaria și-au reînnoit jurămintele în fața preotului.

Anamaria îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf
Deși nu mai este nimic între ei, având în vedere că Reghe așteaptă un copil cu o altă femeie, Anamaria continuă să îl apere, cel puțin atunci când vine vorba de cariera antrenorului. Recent, ea a spus că Laurențiu Reghecampf nu ar permite niciodată ca cineva să-i dicteze ce schimbări să facă în timpul partidelor de fotbal.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *