Un tânăr interpret de muzică populară din Arad s-a stins din viaţă în urma unei ocluzii intestinale. Adrian Bâc avea doar 25 de ani şi s-a prezentat la spital într-o fază avansată a bolii.

Doliu în lumea muzicii populare. La prezentarea în secţia de urgențe a spitalului din Arad, artistul avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit aradon.ro

Întrucât afecţiunea era în stadiu foarte avansat, medicii au decis să-l opreze de urgenţă. Deşi a supravieţuit intervenţiei chirurgicale, acesta a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă.

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, apoi a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, potrivit sursei citate. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai.

Doliu în lumea muzicii populare. Curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul artist
Prietenii cântărețului au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Aceștia sunt devastați de durere și spun că interpretul era prea tânăr pentru a avea un asemenea sfârșit. Printre mesajele de condoleanţe, sunt şi unele care îi acuză pe medici că nu ar fi intervenit la timp pentru a-l salva.

„Intervenție de succes a eroilor de la Spitalul Județean Arad!”

“Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!”

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita”, a scris unul dintre prietenii lui Adrian Bâc.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *