Maria Constantin a devenit cunoscută în urma relației amoroase cu regretatul Marcel Toader.

Dincolo de această legătură cu fostul jucător de rugby, artista de muzică populară a avut și alte relații cu parteneri celebri.

Cea care a mărturisit de curând cu câți bărbați s-a iubit a fost chiar Maria Constantin, care a vorbit cu sinceritate despre relațiile sale cu diferiți bărbați celebri, de-a lungul timpului.

Cu ce bărbați s-a iubit Maria Constantin
Este o femeie frumoasă și tânără, însă până la vârsta de 34 de ani Maria Constantin a trecut prin mai multe experiențe, în special în plan amoros. Cântăreața de muzică populară s-a făcut remarcată în special datorită legăturii sale cu Marcel Toader, de care a divorțat însă înainte ca fostul jucător de rugby să se stingă. Cu toate că a avut și momente dificile în viața sa, Maria Constantin a rămas o femeie curtată de bărbați, chiar ea recunoscând că s-a iubit cu câțiva parteneri celebri.

Maria Constantin povestea în urmă cu un an de zile, într-o emisiune TV, că a avut doar cinci relații de iubire, iar două dintre acestea au fost alături de bărbați importanți în showbiz. Pe lângă mariajul său cu Marcel Toader, cântăreața a trăit o poveste de dragoste și cu fotbalistul Dacian Varga.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *