Andreea Mantea a fost batuta crunt! Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a decis, in sfarsit, sa rupa tacerea despre cele mai urate momente din viata ei.

Chinurile prin care a trecut i-au socat pe multi. Care este motivul pentru care a facut, de fapt, aceste dezvaluiri?

Dupa ce Cristi Mitrea a vorbit in termeni duri despre mama copilului sau, Andreea Mantea a tinut sa lamureasca toata situatia. Bruneta sustine ca fostul ei iubit ar fi batut-o crunt atunci cand formau un cuplu. Mai mult decat atat, ar fi fost lovita chiar si in timp ce era insarcinata

Ma vad nevoita sa fac aceasta declaratie publica pentru ca nu imi vine sa cred ca isi permite sa vorbeasca atat de ieftin si golanesc despre mama copilului lui, dar si despre copilul lui. Nu inteleg de ce arunca in mine cu noroi, punand la indoiala faptul ca acest copil este al lui”, a declarat Andreea Mantea pentru Wowbiz.

”A spus ca el si David au o relatie magnifica. Realitatea este alta. Nu a avut rabdare niciodata cu el, in asa fel incat sa isi construiasca o relatie tata-fiu. Iar acum este prea tarziu deja. Copilul nu il mai vrea. Acum David este linistit. A trecut peste multe intamplari si dezamagiri cu bine.

A crescut cat de cat si percepe altfel lucrurile. A inteles atat cat trebuia sa inteleaga la varsta lui. Este bucuros ca nu mai e nevoit sa simta teama de a merge la tatal lui, iar eu sunt fericita ca puiul meu nu va mai fi lovit”, a mai declarat Andreea Mantea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *