Această zi nu va fi uitată niciodată de către familia lui Robert Turcescu. Cu toții au sperat până în ultimul moment că lucrurile se vor îndrepta, însă, din nefericire, nu a fost așa.

Doliu pentru jurnalistul Robert Turcescu
Jurnalistul trece prin clipe extraordinar de grele din cauza pierderii mamei sale. Femeia s-a stins din viață după ce în ultimul timp a trecut printr-o grea și nemeritată suferință.

Robert Turcescu a fost cel care a anunțat că trece prin clipe grele cauzate de pierderea mamei sale despre care spune că a fost cea mai bună mamă din lume. Se pare că femeia a fost măcinată de o boală grea care în cele din urmă, a răpus-o.

Jurnalistul are numai cuvinte de laudă la adresa părintelui său și spune că la fel gândesc despre mama lui toți cei care au cunoscut-o în această viață.

Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în brațele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească și să o așeze în rând cu drepții, că nu e om care să o fi cunoscut și care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea și frumusețea sufletului ei, sunt cuvintele lui Robert Turcescu.

Jurnalistul a făcut câteva precizări pentru cei care o cunoșteau pe mama lui și care vor să-și ia rămas bun de la aceasta, sau să o conducă pe ultimul ei drum. Astfel, Robert Turcescu a anunțat că trupul neînsuflețit al mamei sale va fi depus sâmbătă seara la capela cimitirului din satul Valea Mare din județul Argeș.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *