Florin Oprițescu s-a stins la doar 42 de ani.

Actorul român, care era celebru în domeniul cinematografiei din Spania, fusese diagnosticat cu leucemie în toamna anului 2020, însă reușise să se vindece, cu ajutorul fiului său, care i-a donat măduvă.

Florin Oprițescu se vindecase recent de leucemie
Florin Oprițescu își anunța fanii în urmă cu câteva luni că s-a luptat timp de un an cu o boală gravă, din ghearele căreia a scăpat cu greu. Potrivit jurnalemigrant.com, actorul fusese diagnosticat în octombrie 2020 cu leucemie, însă reușise să se vindece cu ajutorul transplantului de măduvă și celule stem, primite de la fiul lui.

Acum, cinematografia din Spania este în doliu, după ce vestea morții lui Oprițescu a căzut ca un fulger peste apropiați: “Vei rămâne veșnic în sufletele noastre, ale prietenilor tăi. Trebuia să mai vedem, de acum înainte, multe filme, cu tine în rol principal.Însă soarta a ales ca tu să joci pe o altă scenă – într-o altă lume. Suferim că ne-ai părăsit atât de devreme, pentru că nu putem schimba destinul și nici moartea nu o putem învinge.”, a fost mesajul unui apropiat al actorului, postat pe Facebook. “Călătorie plăcută, Florin, un gigant frumos, cu o inimă de aur. Să-ți fie țărâna ușoară!”, a scris actorul Fernando Caya, unul dintre colegii de breaslă ai lui Florin Oprițescu, pe contul personal


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *