Liviu Vârciu a ajuns la spital. Actorul a dezvăluit fanilor, chiar din locul unde este internat, că nu se simte prea bine și i-a sfătuit să aibă grijă de starea lor de sănătate.

Cu o căciulă groasă pe cap și cu mască de protecție la gură, Liviu Vârciu s-a filmat de pe patul de spital, precizând că se confruntă cu o răceală extrem de puternică, care l-a lăsat chiar și fără gust și miros.

Liviu Vârciu a încercat să trateze boala acasă, dar iată că nu a reușit. Asfel, a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

Liviu Vârciu: ”Știți răceala aia? M-a spart”
“Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate.

S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu într-un Instastory.

Acasă, înainte de internare, Liviu Vârciu a încercat să se trateze în mod tradițional, cu o baie cu sare. Însă, iată că metoda nu a dat roade.

“Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…

Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!” mai spunea Liviu Vârciu dintr-un jacuzzi, în urmă cu o zi (sâmbătă-n.r)

Liviu Vârciu a avut coronavirus
Liviu Vârciu se confruntă acum cu răceala, după ce anul trecut s-a infectat cu coronavirus. La începutul lunii noiembrie anunța că a rămas cu unele ”traume” post-Covid.

”Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile.

La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a declarat Liviu Vârciu la ”Xtra Night Show”.

În 2020, Liviu Vârciu suferea de coronavirus chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu toate că nu se simțea bine, starea lui era un stabilă, anunța actorul.

“Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun.

E bine ca nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc”, spunea Liviu Vârciu pe Instagram.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *