Anca Serea a ajuns de urgenţă la un spital privat din Bucureşti, după ce marţi dimineaţă s-a simţit extrem de rău, având stări de ameţeală. Vedeta a stat internată la spital o noapte şi a făcut mai multe investigaţii, printre care şi un CT cranian.

Anca Serea a povestit totul pe reţelele de socializare, după ce a fost externată. Aceasta şi-a liniştit fanii cu privire la starea sa de sănătate. Iniţial vedeta a crezut că este infectată cu SARS-COV-2, dar medicii au liniştit-o după ce a făcut două teste care au avut rezultate negative.

Anca Serea a făcut şi un CT cranian, pentru a elimina o potenţială cauză gravă pentru ameţeala resimţită marţi dimineaţă.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea.

Anca Serea, de urgență la spital. Cum s-a întâmplat totul
Totul a început marți dimineață, când Anca nu s-a putut ridica singură din pat, din cauza amețelilor. Diagnosticată în urmă cu mult timp cu anemie severă, Anca a exclus mai întâi o posibilă infecție cu noul coronavirus, apoi a plecat la spital, însoțită de soțul ei.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

După câteva perfuzii și un set complet de analize, vedeta a primit acceptul medicilor să pleca acasă. ”Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, le-a răspuns prezentatoarea de la Prima TV fanilor care au întrebat-o care e starea ei acum.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *