Irina Loghin a dezvăluit un moment mai puțin plăcut din viața sa. Cântăreața de muzică populară a povestit totul în emisiunea „Legendele”, moderată de Dan Negru.

Solista a fost la un pas de moarte. Întâmplarea groaznică din viața artistei s-a întâmplat în urmă cu ani buni, când vedeta era numai un copil.

Unul dintre episoadele care i-a marcat existența a avut loc pe când mergea cu oile la păscut. Interpreta de muzică populară a fost atacată de o haită de lupi.

Irina Loghin și-a confundat animalul de companie cu un lup. Din fericire, vedeta a reușit să fugă și să scape cu viață, reușind să-și avertizeze fratele și un alt copil.

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi.

Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine.

Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte.

Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a mărturisit Irina Loghin, notează a1.ro.
Irina Loghin, copilărie marcată de lipsuri și greutăți

Cântăreața de muzică populară a avut o copilărie marcată de greutăți. S-a născut un județul Prahova, familia sa prinzând vremuri amare, de război, de foame și secetă.

Au fost șase frați și aveau o singură pereche de galoși, de asta erau nevoiți să îi poarte pe rând. Mama vedetei le dădea câte o bucată de mămăligă și îi trimitea să ia lemne din pădure.

Irina Loghin a reușit să depășească momentele din copilărie și în ziua de azi este un nume important în industria muzicală.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *