Mihai Voropchievici, horoscop pentru final de 2021. Numerologul a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru sfarsitul de an.

Berbec

Finalul de an ii gaseste intr-o parte de relationare cu cei din jur extraordinar de buna, cu toate ca ei sunt taiosi, distanti, vorbesc pe repede inainte, te pun la punct cand e cazul. Acum, chiar ei au nevoie de comunicare, sa vorbeasca si isi strang undeva un grup de oameni mai mic sau mai mare si se fac ascultati, devin oratori. Deci socializeaza si nivelul de gandire a evoluat, la fel si comportamentul si sunt la un plan superior. Deci, o nota buna pentru Berbec.

Taur

Vor conta si ei pe finalul de an, dar nu se stie ce poate sa le aduca. Ce-si doresc ei cam asta li se ofera. Vor un camin placut si siguranta. Unde ai siguranta? La tine in casa. Si, atunci, vor tinde o parte din ei spre un oras nou, vor vrea sa se mute acolo, isi vor gasi si un job nou. Apoi vor actiona perfect, dar se vor muta din oras sau din locuinta, ori isi vor schimba jobul. In felul acesta, aduc un suflu nou, o schimbare in viata lor, in comportamentul de zi cu zi.

Gemeni

Au fost frustrati 7-8 luni de zile, au avut diferite probe de incercare, finalul de an este extraordinar de benefic, pentru ca vine cu o reusita in plan profesional, dar si in cel personal – impaca si capra, si varza. Au si sufleteste de castigat, dar si profesional. Ei se simt multumiti doar dupa ce aj cautat mult, au obtinut o forma de a-si finanta visele si acum sunt aceste posibilitati si reusesc sa puna pe picioare propria afacere, iar acest inceput nou va fi chiar mai bun decat s-au asteptat.

Mihai Voropchievici, horoscop pentru final de 2021. Ce zodii dau lovitura
Rac

Una dintre zodiile care isi va incheia anul surprinzator de bine, mai ales pe partea pe care el o iubeste cel mai mult, banii, partea financiara. Un Rac trist e un Rac fara bani, un Rac vesel e un Rac cu bani, dar vrea si mai multi. Deci, se poate sa incheie o afacere destul de complicata, care le-a dat ceva batai pe cap in cursul anului, iar acum este spre beneficiul lor, cu numeroasele eforturi facute.

Leu

Urmeaza sa aiba un sfarsit de an bun, nu foarte bun, cu instaurarea unor sentimente de liniste si pace. Pentru ca au fost cam agitati, au avut niste perioade de framantari, incercari pe latura de sanatate, iar acum reusesc sa puna la punct cea mai mare parte a vietii si sa puna un echilibru, pentru ca asta ii satisface cel mai mult.

Fecioara

In general sunt sceptici cand trebuie sa primeasca vesti bune, dar acum iese soarele si pe strada lor, pentru ca a venit Vunjo si asteapta sa vada cum se manifesta. Ele sunt foarte fericite cand primesc vesti bune vizavi de starea de sananate a unor rude, prieteni sau reusita unor persoane apropiate, poate chiar membrii familiei. Ei fara comunicare nu se pot descurca, cu toate ca uneori sunt mai ursuzi.

Mihai Voropchievici, horoscop pentru final de 2021. Ce zodii dau lovitura
Balanta

Nu poate trai fara dragoste, fara comunicare, oricat de putin ar fi, dar sa fie. Si nu o data pe an, in fiecare zi, daca se poate. Pentru Balantele care au dus o activitate buna, acum se preconizeaza pe final de an o avansare in grad la locul de munca, dar cu repercusiuni si asupra salariului, si considerabile. Deci, o pozitie mai buna profesional si bani mai multi.

Scorpion

Primesc vesti exact pe domeniul la care anul acesta au cam scartait, pe latura profesionala. Astrele spun ca e posibil sa va reorientati catre un domeniu care va va pune mult mai bine calitatile in valoare, deci trebuie sa faceti o schimbare substantiala exact pe latura profesionala si acesta este un lucru foarte bun.

Sagetator

Astepta sa aiba circumstante atenuante pentru a lucra la un proiect personal, precum construirea sau achizitionarea unei locuinte, deci au ganduri foarte mari. Vor mai mult si persevereaza ca pe final de an sa intre in anul urmator cu rezolvarea unor dorinte personale, fie achizitionarea , fie sa-si construiasca casa visurilor lor.

Mihai Voropchievici, horoscop pentru final de 2021. Ce zodii dau lovitura
Capricorn

Intotdeauna sau aproape mereu e vesnic nemultumit de cat a muncit, pentru ca nimeni nu-i spune ca a facut lucruri extraordinare. Sfarsitul anului ii ajuta sa faca putina ordine in viata lor si se preconizeaza ca va lua decizii cu privire la viitor, cel putin cei nehotarati. Ei sunt foarte selectivi, ceea ce inseamna ca privirea la viitor pentru ei nu e intotdeuna in culori roz, ei trebuie sa batatoareasca bine drumul ca sa vada ce fac, dar si cand au gasit, au luat masura, au decis si nu mai stau pe ganduri. Deci nu va asteptati sa fiti multumiti din prima, ci pe parcurs.

Varsator

Sfarsitul anului le aduce un moment pe care l-au asteptat de multa vreme, au fost decisi. Doamnele Varsatoare isi pot lua inima in dinti sa faca un pas mare, pun picioroul in prag, daca domnul Varsator nu face pasul. Sunt femei cu atitudine, care atunci cand vor ceva cer si obtin.

Pesti

Pe latura sentimental-emotionala primesc vesti foarte bune. Altceva nici nu prea ii intereseaza, poate banii. Sunt favorizate toate relatiile. asa ca aveti mari sanse sa gasiti sau sa cunoasteti persoane interesante cu care va face placere sa petreceti timpul, chiar daca nu va casatoriti.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *