Scandal in Guvern. Raed Arafat cere test negativ pentru toate persoanele care intra in tara, chiar si pentru cei vaccinati

Scandal in Guvern dupa ce Raed Arafat a propus testarea tuturor persoanelor care intra in tara. Aceasta masura ar trebui sa intre in vigoare duminica, 5 decembrie. Noul ministru al Sanatatii s-a opus implementarii acestei masurii cerute de seful DSU.

Potrivit Antena 3, Raed Arafat a cerut ca, incepand de duminica, toate persoanele care intra in tara sa prezinte un test PCR negativ, indiferent daca sunt vaccinati sau nu.

Raed Arafat a cerut in sedinta de guvern ca, incepand cu data de 5 decembrie, toate persoanele care intra in Romania, indiferent ca sunt vaccinate, nevaccinate, chiar si cu schema completa, sa prezinte un test REAL TIME PCR negativ.

Acest lucru este valabil atat pentru romani, cat si pentru straini, precizeaza sursa citata mai sus.

Aceasta propunere a creat mari tensiuni un sedinta de guvern. S-au schimbat replici dure intre Raed Arafat, Sorin Grindeanu si ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Sorin Grindeanu si Alexandru Rafila s-au opus vehement acestei masuri, mentionand ca s-ar crea o adevarata nebunie, un haos de nedescris.

Alexandru Rafila: ”Un haos de nedescris!”

S-a ajuns, totusi, la o concluzie. Ministerul Sanatatii si nu Departamentul pentru Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat, ar trebui sa gandeasca sistemul de masuri pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Sedinta la Guvern

Premierul Nicolae Ciuca doreste ca pana pe 24 decembrie bugetul sa fie aprobat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *