Bomba sfârșitului de an a venit din mediul politic! Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de iubita lui, dupa ce ar fi aflat de o fostă relație a Irinei.

Fostul lider PSD și-ar fi făcut bagajul și ar fi părăsit casa în care locuia alături de jumătatea lui.

Codrin Ștefănescu, omul care i-a fost alături, în special în momentele dificile parcurse de curând de Dragnea, a vorbit despre relația care s-ar fi sfârșit brusc.

Codrin Ștefănescu e prietenul lui Liviu Dragnea de mult timp, și nu doar pe linie politică. Zilnic se văd cei doi, iar sfaturile vin și dintr-o parte, și din cealaltă. S-a despărțit Liviu Dragnea de Irina Tănase, iubita lui cu 30 de ani mai tânără decât el?

Liviu Dragnea și ”iubi” Irina s-au despărțit! Reacția lui Codrin Ștefănescu
Mai ales că s-ar fi auzit că tocmai el ar fi fost cel care l-a ”atenționat” pe Liviu Dragnea.

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus președintele partidului Alianța Pentru Patrie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *