Structura anului scolar a fost modificata. Potrivit Ministerului Educatiei, vacanta de iarna a elevilor va incepe abia pe 24 decembrie, in ajunul Craciunului, si nu pe 23 asa cum era programata initial. Ministerul Educatiei a modificat structura anului scolar la inceputul lunii noiembrie.

Elevii din ciclul gimnazial si liceal vor avea vacanta de iarna doar in perioada 24 decembrie – 2 ianuarie, pentru a recupera vacanta formata pe care au avut-o in aceasta perioada. Prin urmare, ultima zi de scoala din anul 2021 va fi pe 23 decembrie.

Cand incepe, de fapt, vacanta de iarna a elevilor.
Prescolarii si elevii din clasele primare vor avea mai multe zile de vacanta. Acestia vor reveni la ore abia pe 9 ianuarie 2022.

Perioada vacantei de iarna a elevilor:

► vineri, 24 decembrie 2021 — duminica, 2 ianuarie 2022, pentru clasele din invatamantul gimnazial, liceal, profesional si postliceal;

► vineri, 24 decembrie 2021 — duminica, 9 ianuarie 2022, pentru grupele/clasele din invatamantul prescolar si primar.

Prima si a doua zi de Craciun (zilele de 25 si 26 decembrie) vor pica in weekend. La fel se intampla si cu Revelionul, care anul acesta va fi intr-o zi de sambata. Astfel ca nu sunt prevazute zile libere legale pentru angajati de sarbatori.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *