Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină, de care s-a despărțit în anul 2019, cel puțin așa susțin anumite surse pentru cancan.ro.

Celebrul actor a părăsit-o pe frumoasa șatenă după ce la mijloc a intervenit o altă femeie.

Potrivit celor declarate de Ioana Ginghina în presă, între ei a rămas o frumoasă relație de prietenie.

Surprinzător, lucrurile s-au schimbat radical între ei, la scurt timp după divorț.

Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină?
La doi ani de la divorț, cei doi păreau să își trăiască mai departe viața, fiecare din ei formând un alt cuplu. Imediat după ce s-au despărțit, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină ar fi luat în calcul să se împace. La acea vreme actrița ar fi fost cea care a dat însă înapoi.

“Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți. Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie.

Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi. Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie.

Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, are o relație apropiată atât cu tatăl ei, cu care vorbește și chiar se întâlnește, cât și cu Cristi, actualul partener al mamei ei care locuiește cu ele în casă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *