Nicoleta Luciu este decisa sa divorteze de Zsolt Cergo. Vestea ca cei doi divorteaza dupa atatia ani, i-a lasat masca pe toti apropiatii. In presa mondena s-a scris ca Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, s-ar desparti. Potrivit apropiatilor, cei doi urmeaza sa se prezinte la notar.

Nicoleta Luciu si Zsolt Cergo formeaza unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul romanesc. Prietenii barbatului sustin ca acesta impreuna cu bruneta divorteaza. Potrivit surselor, cei doi urmeaza sa prezinte divortul la notar.
Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, la un pas de divort

Desi au patru copii impreuna, cei doi sunt hotarati sa se desparta.

Bruneta nu a facut inca public anuntul despre presupusul divort, iar informatiile au fost oferite de apropiatii lui Zsolt Cergo, sotul Nicoletei. Acestia urmeaza sa prezinte divortul la notar, dupa care vor deveni liberi, fiecare pe drumul lui, scrie spynews.ro.

Cei doi au mai fost la un pas de divort, dupa ce barbatul a inselat-o cu o cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. Cu toate astea, vedeta l-a iertat. La acel moment, actrita declarase ca au familie frumoasa si nu se teme pentru ca stie ce sot are langa ea.

„Dumnezeu a fost langa mine si mi-a dat tot ce am avut nevoie in momentele alea. Acum totul este bine, suntem fericiti. Nu am raspuns la telefoane atunci, m-au preocupat si copiii.

Timpul vindeca tot si acest episod, toate trec si ma gandesc ca alti oameni trec prin lucruri mult mai grele. Eu cred ca acest episod ne-a consolidat relatia. Cred ca fiecare cuplu trece prin astfel de momente si ori se consolideaza relatia, ori se duce totul. Am avut clipe cand am clacat, dar mi-am revenit singura. Ma mobilizez si ma intaresc singura pentru ca daca incep sa plang nu rezolv nimic”, spunea atunci Nicoleta Luciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *