Marcel Pavel este în doliu. Ion Cercel, alături de care a cântat în trupa Sistem, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Cântărețul a făcut anunțul trist pe rețelele sociale.

Marcel Pavel este în doliu. Cântărețul a anunțat că Ion Cercel, fostul său coleg de trupă, s-a stins din viață. Artistul este îndurerat și a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Cei doi au făcut parte din formația Sistem cu mult timp în urmă.

Marcel Pavel este devastat după pierderea prietenului și fostului său coleg de trupă și a postat o fotografia de pe vremea în care cei doi făceau parte din formație și aveau un concert.

Marcel Pavel este în doliu. Ion Cercel, fostul său coleg de trupă, a murit
Marcel Pavel a transmis, îndurerat, un mesaj pe pagina de Facebook, după ce și-a pierdut prietenul și, totodată, fostul coleg de trupă, Ion Cercel.

„Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul Melody din București, în vremea aceea făcând parte din trupa Sistem și având rolul de solist vocal și baterist!

Eram o trupă de artiști tineri cu dorință de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică! Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chitară solo, chitară bas), Mihai Arthur (chitară solo și chitară armonie), eu (solist vocal și tobar), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP.

Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis îndrăgitul artist pe Facebook.

Marcel Pavel și Ion Cercel au cântat împreună acum mult timp, atunci când cariera renumitului cântăreț era la început.

Olga Bălan a spus și ea câteva cuvinte după imensa pierdere suferită de Marcel Pavel.

Soția lui Ion Cercel, devastată după pierderea artistului
Și soția lui Ion Cercel și-a exprimat durerea după pierderea bărbatului alături de care și-a petrecut ultimii 28 de ani.

Este o pierdere imensă pentru soția regretatului artist, care a postat un mesaj emoționant.

„Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am?

Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum… Cum am să pot trăi fără tine? Cum?

Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea…

Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună”, a transmis soția lui Ion Cercel.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *