Teo Trandafir îl desființează pe Șerban Huidu, după ce cârcotașul a dezvăluit salariul ei.

În trecut, fostul cârcotaș și-a dat cu părerea despre salariul lui Teo iar replica acesteia nu a întârziat să apară.

Salariul lui Teo Trandafir a constituit în ultimii ani unul dintre cele mai controvesate subiecte din

Romania, în multe rânduri spunându-se că încasează sume uriașe de bani indiferent la ce post de televiziune a lucrat sau lucrează în continuare.

Teo Trandafir îl desființează pe Șerban Huidu
De-a lungul timpului, salariul pe care îl are Teo Trandafir în televiziune a constituit unul dintre cele mai controversate subiecte. La un moment dat, Șerban Huidu și-a dat cu părerea despre remunerația prezentatoarei de la Kanal D, iar replica acesteia nu a întârziat să apară.

Mai exact, fostul cârcotaș a lansat în spațiul public o informație bomba. Acesta a spus că Teo Trandafir ar încasa, de la postul de televiziune în care a lucrat, adică Prima TV, cam 4 milioane de euro în numai 4 luni.

Enervată de afirmațiile „cârcotașului”, prezentatoarea de televiziune i-a dat acestuia o replică acidă, prin intermediul căreia nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg de la Prima TV.

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune că să aibă apoi confortul de a mă plăți el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima tv că să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.r. cu Șerban Huidu) la acel moment”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir a continuat să-l desființeze pe Șerban Huidu și a vorbit deschis despre faptul că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori. Mai mult, prezentatoarea de televiziune a punctat că, în comparație cu orice primar și cu salariul acestuia, se consideră chiar săracă.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți serveșți televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că eșți psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *