Culiță Sterp este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră, iar succesul său din ultimii ani i-a asigurat o viață de vis, la care cei mai mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Este cunoscut de toți românii, melodiile sale fiind cântate la toate petrecerile de seamă din țara noastră. Astăzi însă, întoarcem clepsidra timpului către un moment în care artistul era doar un tânăr plin de vise. Așa arăta Culiță Sterp în ziua când a împlinit 18 ani, la majoratul său.

Culiță Sterp s-a născut în data 25 octombrie 1992 și este un artist foarte iubit din țara noastră. Cântă muzică de petrecere, iar oamenii îl iubesc pentru melodiile sale, dar și pentru energia de care dă mereu dovadă la concerte și pe rețelele de socializare. Are o comunitate de fani foarte strânsă, care îi sunt alături în cele mai fericite și dificile momente din viața sa.

Înainte ca toate astea să se întâmple însă, Culiță era un tânăr talentat și dornic să se afirme. Ziua în care și-a serbat majoratul a fost prilej de petrecere în familia sa, care i-a fost alături negreșit în aceste momente. Au sărbătorit pe cinste, chiar dacă situația lor materială era mult mai modestă decât cea de acum.

Chiar și atunci, Iancu și Culiță Sterp erau foarte uniți, iar fotografiile de la eveniment dovedesc acest lucru. Fericiți nevoie mare, cei doi frați s-au îmbrățișat cu dragoste în acest moment deosebit și s-au fotografiat. Imaginea a ajuns în mediul online, însoțită de un mesaj emoționant care ilustrează perfect iubirea dintre cei doi frați.

“Oo si fratele meu, te iubesc frate…Cand e frate langa frate se da lumea la o paispe…Unicul om ce-mi vrea bine tot fratele meu rămâne”, a postat Iancu.

Culiță Sterp și-a botezat fiul și a găzduit o mare petrecere pentru invitații săi

Anii au trecut însă, iar Culiță a ajuns astăzi un bărbat împlinit cu o familie deosebit de frumoasă. El și partenera sa, Daniela, au adus pe lume un băiețel adorabil, al cărui botez a fost sărbătorit printr-o petrece pe măsură.

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de fiul său, iar invitații care i-au fost alături au fost pe măsură. Evenimentul a avut loc într-o locație foarte luxoasă, atmosfera fiind întreținută de unii dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră.

„Botezul are loc acum, la sfarsitul lunii octombrie, pe data de 21. […] am zis ca n-or sa fie foarte multi invitati, in jur de 200. Nici multi, nici putini. Nu facem cu foarte multa lume, cu prietenii mai apropiati, cred ca ei conteaza cel mai mult. Nu stim deocamdata.

Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine”, a spus Culiță Sterp, la Teo Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *