Cu cine își va petrece Crăciunul Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav
Ziua de Crăciun reprezintă un moment deosebit pentru fiecare dintre noi, în care ne înconjurăm de cei dragi și petrecem clipe de liniște și bucurie. Victor Slav a vorbit recent despre felul în care va sărbători el acest moment, în care speră să-i fie alături și fiica sa, Sofia. Detaliile urmează să fie stabilite cu Bianca Drăgușanu, însă până acum cei doi nu au avut probleme în acest sens.

Cu cine își va petrece Crăciunul Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav
Pentru Victor Slav, Crăciunul este o tradiție pe care mereu a respectat-o cu strictețe, așa că cea mai mare dorință a sa este ca Sofia să-i fie alături în aceste momente deosebite. În acest sens, urmează să poarte o discuție cu Bianca Drăgușanu, iar împreună vor decide programul pentru săptămânile ce vor urma.

Din informațiile disponibile în presă până în acest moment, este cunoscut faptul că cei doi au o relație foarte bună atunci când vine vorba de fiica lor. Așadar, reușesc să o crească împreună și să petreacă timp cu ea în momentele importante chiar dacă nu mai formează un cuplu, fapt ce este foarte benefic pentru micuța lor.

Sofia se bucură de multă iubire din partea părinților săi, dar și a celorlalți membrii ai familiei. Victor a mărturisit că ziua de Crăciun va una foarte încărcată, deoarece toată lumea își dorește să o vadă pe fetiță și să petreacă timp cu ea.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește’, a spus Victor Slav pentru cancan.ro.

Sofia are o relație foarte bună cu Selena, partenera lui Victor Slav
De la acest eveniment fericit nu o să lipsească nici Selena, partenera actuală a lui Victor Slav. Deși modești cu relația lor, cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, iar lucrurile că evoluează în direcția pozitivă pentru ei.

Victor a fost mereu un bărbat dornic să aibă o familie, iar iubita sa pare că este persoana potrivită pentru el. Un aspect important al relației lor este legat de micuța Sofia, care se înțelege foarte bine cu Selena. Cele două sunt foarte apropiate, petrec timp împreună ori de câte or fiica prezentatorului este în vizită, lucru ce nu poate decât să-l bucure nespus pe prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Copilul se înțelege foarte bine cu ea. Noi avem o relație de mai bine de doi ani, și au interacționat de nenumărate ori. Nu știu cum face, dar toți copii trag la ea, mai ales Sofia. Este un lucru foarte bun că se înțeleg bine. Mă bucură enorm’, a mărturisit Victor Slav.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *