Mădălin Voicu trece prin clipe înfiorătoare!

A murit mama lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu are parte de momente de coșmar chiar înainte de sărbători.

Mădălin Voicu a pierdut un om foarte important din viață, pe mama sa, Maria Magdalena Voicu.
„M-ai iubit si m-ai crescut, Mama.

Nu ca pe un nepot ci ca pe propriul tau copil. Alaturi de Tata ati fost Parintii mei. V-am suparat si m-ati iertat. V-am facut fericiti, pe cat am putut, dar prea putin pe langa ce-ati fi meritat de la mine.
Iti multumesc pt tot, Mama…..

Bunul sa te odihneasca.

Imbratiseaza-l pe Tata din partea mea…

Te-am adorat, Mama.

Drum bun, Mama…

Te iubesc, Mama…”, a anunțat Mădălin Voicu Jr pe pagina sa de Facebook.

Maria Magdalena Voicu era alintată Madeleine. Mama lui Mădălin Voicu s-a născut înt-o familie de aristocrați. Viața liniștită s-a terminat pentru familia ei odată cu venirea comunismului. Le-au fost confiscate toate proprietățile, iar tatăl a fost nevoit să fugă și să se ascundă.

Restul familiei a reușit să rămână în casa care acum nu le mai aparținea și pentru care a fost nevoie să plătească chirie.
” O zi tristă pentru familia Voicu și pentru noi toți cei care am cunoscut-o pe doamna Voicu Magdalena. A plecat langa Ion Voicu, sa vegheze asupra celor dragi. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerată.

Alintata Madeleine, doamna Vociu isi avea originile din familia Cantacuzino și-a fost una dintre puținele reprezentante ale vechii aristocrații in zilele noastre, a fost un suflet nobil.

Dumnezeu să-o odihnească în pace”, a transmis Dana Varga.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *