Fanii show-ului de televiziune Imperiul Leilor de la Pro Tv vor avea parte de mari surprize în noul sezon.

Doi dintre lei s-au retras din proiect și au lăsat locul altor oameni de afaceri dornici să investească în ideile și pasiunile unor români curajoși.

Mohammad Murad pleacă de la Pro TV
Una dintre cele mai importante schimbări cu care vine noul sezon de Imperiul leilor vizează plecarea omului de afaceri Mohammad Murad. Acesta a ieșit din show împreună cu Bogdan Micu, un antreprenor care a participat la sezonul 2 al show-ului de televiziune.

Nimeni nu se aștepta la plecarea lui Mohammad Murad, unul dintre cei mai apreciați lei – investitori ai emisiunii. A investit în multe dintre ideile celor care și-au dorit să înceapă o afacere și au cerut ajutorul leilor de la Pro tv.

De origine libaneză, Murad a venit în România ca să studieze medicina, dar a ajuns să conducă un adevărat imperiu hotelier, cu mai mult de 15 locații turistice.

În prezent, Mohammad Murad conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și deține 15 hoteluri, lanțul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy, dar și o divizie care activează pe piața imobiliară.

Doi investitori noi la Imperiul Leilor
Două nume noi în echipa investitorilor de la Imperiul Leilor. Pro TV a anunțat leii din sezonul cu numărul 3, context în care fanii emisiunii au aflat că Mohammad Murad și Bogdan Micu au ieșit din show. În locul lor intră la masa leilor alți doi oameni de afaceri. Este vorba despre fondatorul Reţelei Private Regina Maria – Dr. Wargha Enayati, şi cel mai tânăr milionar din Silicon Valley – Sebastian Dobrincu.

Iată cum arată echipa completă a investitorilor de la Imperiul Leilor în sezonul al treilea al show-ului de la Pro TV: Dan Şucu (Mobexpert), Dr. Wargha Enayati (Regina Maria şi Enayati Medical City), Cristina Bâtlan (Musette), Sebastian Dobrincu şi Dragoş Petrescu (City Grill).


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *