În Hațeg, familia Sterp are un magazin unde vinde brânză și alte produse de la stână. Cea care se ocupă de magazin este Geta, una din surorile Sterp.

Geta Sterp, reacție acidă pe Instagram:

„Aștept și niște mesaje de hate!” Ce a supărat-o atât de tare pe sora lui Culiță
Tânăra a răbufnit pe rețelele de socializare și a atras atenția persoanelor care preiau postările familiei Sterp.

Geta Sterp nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare! Tânăra le-a atras atenția celor care publică pe conturile de Youtube știri despre familia Sterp în care folosesc titluri deloc potrivite. Evident deranjată de ceea ce se petrece în spațiul public, sora lui Culiță Sterp a ținut să clarifice întreaga situație și a explicat ceea ce i se pare total nepotrivit din partea oamenilor care îi urmăresc.

„Bretonul, breton, centură centură…mai, haideți, voi, ăia cu conturile alea de Youtube în care toate story-urile ni le furați, nu poți să pui absolut nimic că voi le luați.Luați-le, vă rog, și pe astea și puneți va rog, acolo, la titlu, un titlu din ăla de c…t cum numai voi șțiți, așa: «Sora lui Culiță Sterp a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a tăiat bretonul și n-a mai văzut nimic vreo două zile».

Și acum, vă dați seama că îmi aștept și niște mesaje din alea de hate în care o să îmi spuneți: «Vai, nesimțito, dar ce urât mai vorbeșți că ai spus cuvântul rahat».

Și voi, prințesele alea care îmi scrieți că eu am zis acel cuvânt magic! Eu știu că nu vă c…ți, că voi nu mergeți nici la baie că voi, prințesele, nu…”, a fost mesajul pe care l-a transmis Geta Sterp pe contul ei de Instagram.

Fară machiaj, cu un turban făcut dintr-un fular și cu un băț în mana, Geta Sterp mana oile și povestea ce a deranjat-o atât de tare pe rețelele de socializare. Tânără s-a întrebat retoric de ce unele persoane apelează la atâtea artificii pentru a da bine pe Instagram.

“Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lașat Dumnezeu, îmi place să fiu naturala, să fiu simpla.

Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți, vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea. Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Ba, trist că trăim inr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru nu iți e rușine.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *