Gică Hagi este căsătorit de mai bine de 25 de ani cu Marilena, alături de care are doi copii, Ianis și Kira.

Un aspect mai puțin știut din viața „Regelui” este că el a mai fost căsătorit o dată, pentru o perioadă foarte scurtă de timp, în 1990, imediat după ce se transferase la Real Madrid.

Gică Hagi a dat detalii mai puțin știute despre prima sa căsnicie
Leni Celnicu este numele primei soții a lui Gică Hagi, de care însă acesta a divorțat după doar 6 luni, așa cum chiar fostul mare fotbalist a povestit. El a explicat că nu a fost vorba despre vreun conflict sau alte chestiuni de genul acesta, ci pur și simplu a considerat că lucrurile nu aveau cum să meargă bine în acea relație.

Am divorţat la jumătate de an după prima căsătorie, aşa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viaţă bazat pe o încredere totală. Când nu îţi mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este!”, a spus Gică Hagi la emisiunea „Profesioniștii” de la TVR.

De asemenea, actualul antrenor și acționar majoritar al Farului Constanța a dezvăluit și ce sfaturi i-a dat tatăl său în tinerețe în legătură cu alegerea viitoarei soții.

Tata a fost foarte inteligent şi mi-a spus la un moment dat. „O să ai o prietenă, o să îţi fie poate şi soţie. Poate să fie albă, poate să fie neagră, dar măcar să o ştim şi noi înainte să te căsătoreşti”. La final mi-a spus. „Dacă e şi machidoancă, noi o să fim foarte fericiţi”, a mai spus Hagi sursei citate.

„Regele”, în război cu arbitrii din Liga 1
Hagi nu a reușit să treacă peste înfrângerea din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe de etapa trecută. Antrenorul Farului a acuzat în termeni destul de duri faptul că golul lui Ely Fernandes din prima repriză a fost anulat pe motiv de offside.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *