Irinel Columbeanu are o relație deosebită cu fiica sa, Irina, chiar dacă adolescenta este la mii de kilometrii depărtare. Micuța își susține tatăl în proiectele sale, așa că odată cu lansarea cărții sale, a decis să-i facă o surpriză acestuia. Gestul ei probabil că i-a adus multă bucurie în suflet afaceristului, mai ales că în ziua lansării nu mulți dintre invitații i-au fost alături.

Ultimii doi ani au fost foarte încărcați din punct de vedere emoțional pentru Irinel Columbeanu, care s-a confruntat cu dificultăți materiale serioase. Pentru cea mai mare parte a vieții sale s-a bucurat de multă prosperitate pe plan material, dar afacerile sale nu i-au mai adus veniturile așteptate. A pierdut tot ce avea, inclusiv renumita vilă de la Izvorani, și a fost nevoit să facă multe sacrificii să-și revină.

Una dintre cele mai dificile decizii luate de domnul Columbeanu a fost să accepte ca fiica sa să se mute în SUA, alături de Monica Gabor. După divorțul din 2011, micuța a rămas în grija lui, iar el a făcut tot posibilul să-i ofere o viață cât mai frumoasă. Aflat însă în impas, a ales cea mai bună variantă pentru viitorul Irinucăi, pe care nu a mai văzut-o de foarte mult timp.

Irinel Columbeanu și-a lansat propria carte
Distanța nu le-a afectat însă relația deosebită pe care o au, așa că au ținut legătura prin intermediul rețelelor de socializare și al telefonului. Irina Columbeanu este mândră de tatăl său și de realizările lui de până acum, așa că a decis să-i facă o surpriză care probabil i-a adus multă bucurie în suflet bărbatului.

Irinel Columbeanu și-a lansat în urmă cu două zile prima sa carte, menită să-i spună povestea de viață cum nimeni nu a mai auzit-o până acum. Lista lui de invitați a fost una destul de mare, dar nu toți au decis să ia parte la această realizare a afaceristului. Monica Gabor și Irina nu au putut ajunge din cauza distanței mult prea mari, însă nici celelalte foste partenere ale bărbatului nu s-au prezentat, lucru ce l-a deranjat.

„În legătură cu Irina și cu Monica nu s-ar fi putut fiindcă e foarte greu să călătorească (…) și sfârșitul anului, carantine, chestii, este exclus acest lucru și nu vreau să deranjez pe nimeni! În legătură cu alte persoane, nu știu, eu am invitat destul de multe… (…) Bine că nu au venit toate!”, a mărturisit în spirit de glumă omul de afaceri.

Irina Columbeanu și-a surprins tatăl cu ocazia lansării primei lui cărți

Irina Columbeanu a dorit totuși să se revanșeze față de tatăl său, așa că a făcut un gest inedit. A postat pe Instagram cartea lui Irinel Columbeanu, recomandându-le urmăritorilor săi să o citească și să o achiziționeze. Amintim că adolescenta are o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, deoarece până în urmă cu câțiva ani avea propriul său canal de Youtube și realiza vloguri pentru abonații săi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *