Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea cu ultima imagine postată alături de soțul ei, Alex Ashraf, în care pare a fi gravidă.

Cei doi se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia, unde se distrează de minune.

Mai mult, recent, vedeta a dezvăluit că își dorește să devină mămică, așa că nu ar fi exclus ca familia ei să se mărească în curând.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbizul românesc. Iar atunci când a simțit că trebuie să vorbească despre un anumit subiect, nu s-a abținut și și-a spus părerea, chiar dacă de cele mai multe ori i-a supărat pe cei vizați. În momentul de față, Oana și partenerul său de viață, Alex Ashraf, se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia. Cei doi se simt extraordinar unul în prezența celuilalt, se distrează, se bronzează, iar rețelele de socializare abundă în fotografii în care apar împreună! Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au strâns numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali, dar și comentarii.

Oana Zăvoranu pare a fi gravidă
În ultima perioadă, Oana Zăvoranu îmbracă haine mai largi decât de obicei, lucru care a dus cu gândul că vedeta ar ascunde o posibilă sarcină. Într-un live de pe rețelele de socializare, recent, Oana Zăvoranu a vorbit despre dorința de a deveni mămică pentru prima oară, iar soțul ei, Alex Ashraf, a dat de înțeles că partenera sa de viață ar fi însărcinată. Chiar și în condițiile în care doar au glumit, cei doi se gândesc la apariția unui copil în viața lor.

Astfel, subiectul copilului a fost abordat și într-un magazin de pantofi unde vedeta a probat mai multe perechi de încălțăminte. Soțul ei a decis să răspundă mai multor întrebări din partea urmăritorilor, una dintre ele fiind legată de o posibilă sarcină. Atunci, fără să stea pe gânduri, au început să vorbească despre acest subiect, chiar făcând și o glumă! Totuși, soțul Oanei Zăvoranu a mărturisit că amândoi și-ar dori un copil, ea – băiețel, el – fetiță.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *