Teo Trandafir a acordat un interviu unde a vorbit deschis despre viata profesionala, cea de familie si despre relatia pe care o are cu Bursucu.

Prezentatoarea a spus pentru pentru click.ro ca ea si Bursucu petrec noua ore pe zi impreuna, de luni pana vineri, iar in timpul liber, fiecare isi petrece timpulcu familia lui.

„Noi stam impreuna de la ora 10.00 pana la ora 19.00, zilnic, de luni pana vineri. Restul timpului il dedicam familiilor noastre. Noi avem un fel de casnicie publica care comporta mult mai multe responsabilitati decat una privata. La televizor, orice mic dialog poate fi intors pe toate partile si interpretat in fel si chip de cei care il vad”, a declarat prezentatoarea tv pentru sursa citata.
Teo Trandafir, despre casatorie.

„Eu sunt un om care traieste iubind si din iubit, si imi permit sa sper ca anul viitor imi va aduce iubire linistita si in pace. In ecuatia asta mai intervine si Dumnezeu. Nu pot sa vad lucruri care nu se vor intampla, ca dupa aceea sa fiu dezamagita. Daca Dumnezeu vrea, probabil se va intampla”, a spus vedeta.
Teo Trandafir, despre Mircea Badea

„Cu Mircea Badea pastrez legatura atat cat putem, avand in vedere ca lucram pe fusuri orare diferite, dar nu ne dam inapoi. Ne spunem atunci cand avem ceva care chiar ”
Cum arata o zi din viata prezentatoarei?

Primul lucru pe care il fac dimineata este sa aprind lumina: in capul meu si in casa. Apoi urmeaza lucrurile frivole pe care le facem cu totii dimineata. Plec spre redactie, pregatim ultimele detalii ale editiei din ziua respectiva, emisiunea in direct de la ora 15.00 la 17:00, apoi sedinta de redactie pentru editia de a doua zi si nu numai. In functie de cat dureaza aceasta sedinta imi organizez si seara.”, a declarat Teo Trandafir, pentru sursa citata mai sus.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *