Celebra clarvăzătoare cunoscută ca „Baba Vanga” sau ca „Nostradamus al Balcanilor” a prezis, printre altele, că, în 2022, încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia, potrivit Marca.

Vangelia Gushterova, din Macedonia, cunoscută ca „Nostradamus al Balcanilor” sau „Baba Vanga”, a murit pe 11 august 1996,

la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat predicții pe care le-a făcut în viață și care merg până în anul 5079, dată la care a prezis că universul va dispărea.

„Baba Vanga” a avut milioane de adepți în întreaga lume. Cert este că totul pornește de la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut brusc și misterios vederea și a susținut că aude voci dintr-o altă dimensiune.

Clarvăzătoarea a știut că se vor întâmpla lucruri la fel de imprevizibile precum atacurile asupra Turnurilor Gemene, moartea prințesei

Diana sau dezastrul de la Cernobîl. Desigur, nu tot ceea ce a anunțat ea s-a întâmplat, dar multe evenimente s-au au avut loc.

Profeții tulburătoare pentru anul 2022
Vanga a făcut cinci profeții tulburătoare pentru anul 2022 legate de catastrofe naturale și endemice. Bătrâna care a prezis Covid-ul a indicat că încălzirea globală va accelera dezghețul și asta va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia care până acum a rămas înghețat. „Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile”, zicea aceasta.

De asemenea, a menționat că mai multe țări asiatice și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită. Iar în India vor fi mai multe zone agricole care vor suferi consecințele unei infestări cu lăcuste.

De asemenea, a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate. Tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Predicții care nu s-au întâmplat în 2021
Există previziuni care nu s-au împlinit. „Baba Vanga” că până în 2021 Donald Trump ar putea suferi de o „boală misterioasă” , care l-ar face surd și i-ar provoca o traumă cerebrală “sau că cineva va încerca să-i ia viața președintelui rus Vladimir Putin și că extremiștii islamici vor efectua un atac chimic asupra Europei. scrie stirileprotv


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *