Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021: Penultima săptămână a anului vine cu provocări uriașe și cu tensiuni mai ales pentru Oi și Mistreți.

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021, mai multe zodii trebuie să dea socoteală în fața destinului.

Este o săptămână a revelațiilor din toate punctele de vedere, o perioadă a plăților karmice. Practic, multe zodii vor realiza care sunt greșelile pe care le-au făcut, erorile care le-au ținut în loc tot anul.

Este un moment oportun pentru nativii care nu și-au găsit inspirația în ultima vreme. Au de făcut noi alegeri, iar cele din următoarele zile vor fi radicale și definitive.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021
Oile și Mistreții au parte de tensiuni în familie. Relația cu prietenii ar putea suferi mici sincope. Oile descoperă anumite trădări și vor acționa în consecință. Mistreții pun și ei piciorul în prag.

Maimuțele reușesc să se concentreze mai bine pe ceea ce au de făcut. Muncesc din greu și dau randament orice li s-ar cere să facă.

Dragonii deslușesc anumite mistere ce umbreau situația lor sentimentală. Sunt pregătiți să facă pași importanți pentru a-și recâștiga echilibrul emoțional.

Șerpii sunt extrem de vocali în perioada care urmează. Au pâinea și cuțitul în mână și sunt cei care pot decide soarta altora.

Caii din zodiacul chinezesc încep să privească lucrurile cu alți ochi. Se poziționează diferit față de anumite evenimente pentru care altăoară se strofocau.

Sinceritatea Cocoșilor poate fi una dureroasă
Câinii duc tot felul de războaie în perioada următoare. E vorba despre un conflict cu ei înșiși. Vor să scape de demonii lor interiori și meditează foarte mult asupra celor mai înțelepte decizii pe care trebuie să le ia.

Cât despre Iepuri, aceștia au o săptămână liniștită, una în care vin și banii. Se pun pe cheltuieli de sărbători și pe făcut cadouri.

Tigrii primesc noi garanții în legătură cu activitatea lor, asta după ce au avut de făcut anumite alegeri pe care nu le-au privit cu cei mai buni ochi.

Cocoșii sunt foarte sinceri în relația cu cei din jur, iar sinceritatea lor se poate dovedi la un moment dat greu de suportat.

Bivolii și Șobolanii trag linie și pun pe hârtie plusurile și minusurile anului 2021. Amândoi ajung la concluzii pozitive privind traiectoria lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *