Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, evenimentele astrale care vor influenta zodiile in 2022. Potrivit astrologului, zodiile vor parte in anul ce vine de momente de implinire si bucurie, dar si de tensiuni si momente neplacute.

Astrologul anunta ca totii nativii zodiilor vor fi afectati financiar, infractionalitatea cibernetica va creste, alimentele se vor scumpi. In multe locuri din lume, populatia va fi nevoita sa traiasca la limita supravietuirii.

De asemenea, Cristina Demetrescu spune ca multa lume tinde sa nu acorde foarte mare atentie pandemiei de COVID-19, ci inevitabilelor probleme care vor aparea la multi cu banii, situatii legate de economie, hrana si agricultura, ce se afla sub patronajul Taurului.

Desi ne facem planuri pentru 2022, putem scapa din vedere Luna Noua si Uranus in Taur care dau un caracter extrem de imprevizibil. Uranus poate rasturna oricand si cele mai vizionare predictii.

Cristina Demetrescu, horoscop 2022.
Gratie efectului pe care il va avea Luna Noua, guvernele lumii vor lua anul viitor o serie de decizii pentru a putea trece peste problemelor financiare care ar putea aparea. Acest fapt ar putea determina anumite persoane sa o ia de la zero sau sa-si amane, daca nu chiar anuleze, anumite planuri de afaceri.

In perioada 22 martie – 1 iulie, cand Saturn va fi in Varsator, multi vor avea multiple sanse de castig daca vor sti sa speculeze informatiile de acum.

De la 5 iunie, pentru un an si jumatate, destinul va intra in zodia dubla a Gemenilor. In consecinta, oamenii vor putea sa se „dedubleze”. Cei care au niste job-uri ce ar putea fi cu risc anul viitor nu ar strica sa aiba macar o varianta de back-up pentru a nu risca sa ramana someri.

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, tot anul viitor va fi cea mai scazuta natalitate. Si elevii ar putea avea un an greu, mai ales cei care urmeaza sa sustina examene importante, deoarece Gemenii guverneaza invatamantul primar si gimnazial. In plus, Destinul ce intra in aceeasi zodie a Gemenilor, iar Mercur si Venus sunt retrograde exact in perioada cand ar trebuit sa aiba loc examenele.

Cristina Demetrescu, horoscop 2022.
Si chiar daca se vor mai rezolva problemele legate de pandemia de COVID-19, sub influenta lui Pluton, Planeta Mortii, si a lui Hades, Zeul Infernului si al Subteranelor, lumea va suferi schimbari ireversibile, mai atentioneaza astrologul Cristina Demetrescu.

Incepand cu 5 iunie, apare psoibilitatea ca oamenii sa se poata misca mai mult, pentru ca Gemenii guverneaza strada.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *