Cunoscuta astroloagă Neti Sandu a povestit părțile mai puțin plăcute ale vieții în lumina reflectoarelor. De ce a fost atacată pe stradă și cum a apelat la ajutorul unui terapeut?

Neti Sandu a povestit ce a determinat-o să-și schimbe meseria când avea 38 de ani, dar și ce urmări a avut această decizie. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog din cauza presiunii care se adunase pe umerii săi.

Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop a împlinit 63 de ani. Neti Sandu a fost sărbătorită, vineri, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, unde a făcut noi dezvăluiri din viața ei. De asemenea, vedeta ProTv a dezmințit unul dintre cele mai mari mituri create în jurul imaginii sale. Poartă sau nu perucă?

De ce a avut Neti Sandu nevoie de terapie?
Neti Sandu nu se ferește să recunoască faptul că a fost nevoită să apeleze la ajutorul specializat al unui terapeut. Puțină lume știe că, înainte de prezenta rubrica Horoscop, ea a fost bibliotecară. După ce a devenit cunoscută în întreaga țara, prezentatoarei i-a fost greu să gestioneze situația de una singură.

Programul încărcat și faptul că nu-și mai putea desfășura activitățile de zi cu zi așa cum obișnuia au făcut-o pe vedeta ProTv să ajungă într-un punct critic. Pentru a-și pune ordine în gânduri și a putea s-o ia de la capăt, ea a urmat mai multe ședințe de terapie.

„M-am dus pentru că deja se acumulaseră prea multe. Eu aveam nevoie de un tonus, ca să vin în continuare. Erau multe lucruri care mă deranjau și atunci a trebuit să mă duc, să mai scap din ele sau să le așez pe unde trebuie. Asta a fost mișcarea.

Mă duceam peste tot și toată e lumea prieten cu tine și te abordează. E foarte greu să ai un scut atât de puternic de apărare. Și îi spuneam (n.r terapeutului) că asta mă deranjează, că mă abordează prea familiar.” a mărturisit Neti Sandu.

Poartă Neti Sandu perucă?
De-a lungul anilor, coafura i-a rămas neschimbată și, astfel, a apărut mitul conform căruia Neti Sandu poartă, de fapt, perucă. Acest lucru a pus-o de multe ori în situații dificile. Nici măcar vecina ei, alături de care locuiește de mai bine de 37 de ani, nu era convinsă că părul prezentatoarei este natural.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *