Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să se încingă și acum, în perioada Crăciunului. Impresara l-a atacat pe antrenor pentru rezultatele slabe pe care le are la Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par să se războiască și în plan sportiv, nu doar în ceea ce privește divorțul lor, unul care se anunță cât se poate de dificil. Iar acum, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații dure cu privire la ceea ce se petrece cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, Craiova fiind, după un start bun de campionat, într-o vizibilă scădere de formă.

Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Universitatea Craiova
Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru FANATIK, că viața extrasportivă a antrenorului Laurențiu Reghecampf – bărbatul cu care se află în plin proces de divorț – este cea care îi afectează grav performanțele pe care ar trebui să le obțină alături de echipa Craiovei.

Și, fără să îl cruțe, Anamaria Prodan explică că, în fapt, ultimii ani, unii nu foarte buni pentru antrenor, sunt rezultatele poveștii extraconjugale de amor pe care o are Laurențiu Reghecampf cu bruneta Corina Caciuc.

„Sunt cu copiii la restaurant, acum. Despre Reghe ce pot să spun? Doar să zâmbesc, oarecum. Când ești foarte stresat cu activități mondene nu ai cum să faci performanță în fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf să aibă activități mondene în afara bunului simț. Iar asta pentru că nu poți să te joci cu banii oamenilor, cu banii investiți”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Ba chiar mai mult, explică impresarul, Laurențiu Reghecampf este încă ținut la echipa Craiovei doar pentru că are o clauză de reziliere destul de mare, rezultatele obținute în ultima perioadă fiind slabe pentru cerințele fixate la startul campionatului.

Anamaria Prodan îi prevede un viitor sumbru lui Laurențiu Reghecampf
Lăsând deoparte ironiile, Anamaria Prodan explică apoi ce se petrece cu Laurențiu Reghecampf și motivul, în opinia ei, din spatele rezultatelor care o îndepărtează tot mai mult pe Craiova de vârful clasamentului din Liga 1.

„Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară demult deja”, spune Anamaria Prodan.

E adevărat, ne-a mai explicat Anamaria Prodan, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, este suficient de bogat să își permită să achite o clauză de reziliere precum cea a lui Reghe, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK. Anamaria Prodan susține că Rotaru are probabil alte investiții de făcut în viitorul apropiat.

„Cred că are clauză vreo 300.000 (n.r. – euro), dar probabil Rotaru (n.r. – patronul Craiovei) nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău…

Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa va fi out from football (n.r. afară din fotbal) nu în play-out”, ne-a mai spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, dezvăluiri din trecutul lui Laurențiu Reghecampf
De altfel, ne-a explicat Anamaria Prodan, de-a lungul timpului, activitățile extrasportive ale lui Laurențiu Reghecampf i-au mai provocat probleme antrenorului. ”Acum, toată lumea, oriunde mă duc, toată lumea râde de el.

Nu există oameni care să nu îmi spună despre ce mai făcea, în trecut. Am rămas șocată după ce mi-au povestit oameni care au plecat de lângă el, oameni care voiau performanță.

Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot. Care erau preocupările lui Reghe. Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri. Chiar îmi pare rău că a ajuns o umbră a antrenorului care era numărul 1 de la noi, atunci când noi, familia, îi eram alături”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, apariție incredibilă la un eveniment monden, la brațul altui bărbat
Anamaria Prodan a șocat asistența, în urmă cu două zile, atunci când a ajuns la gala ISucces din București, la brațul unui bărbat. Mai mult chiar, martorii de la eveniment ne-au dezvăluit că au fost nedespărțiți toată seara, preferând să fie cât mai mult timp singuri, să discute între patru ochi.

Iar discuțiile pe care le-au avut, animate din cale afară, o făceau să zâmbească tot timpul pe Anamaria Prodan și să își privească în ochi interlocutorul, așa cum făcea doar în zilele ei bune.

Din informațiile obținute de FANATIK, bărbatul care a făcut-o să radieze pe Anamaria Prodan și să o convingă să apară la brațul lui este un om de afaceri originar din Bistrița și care e plecat de ani buni în Dubai.

Anamaria Prodan, în Topul Capital
Anamaria Prodan a reușit să intre în topul Capital din 2021, impresarul fiind cotat ca având o avere de 40-60 de milioane de euro, ocupând locul 141 în clasamentul celor mai bogați români.

„141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, ne spunea, la apariția clasamentului, Anamaria Prodan. Iar când vine vorba de afaceri, Anamaria Prodan pare să își fi diversificat la maximum portofoliul.

„Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în criptomonede”, explica, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *