Astrologul Pavel Globa a facut horoscopul pentru 2022 pentru fiecare semn zodiacal. Potrivit prognozei sale, mai multi reprezentanti ai constelatiei zodiacale vor avea noroc in anul Tigrului. Cu toate acestea, doar trei zodii sunt cele mai norocoase.

Berbec

Anul viitor va fi foarte reusit pentru Berbec, mai ales jumatatea a doua. Acest semn de foc va putea atinge toate obiectivele. Berbecii vor acea parte de o baza financiara solida pentru o viata buna. Pavel Globa avertizeaza: ar trebui sa evitati impulsivitatea inutila.

Rac

Pentru Raci, 2022 va fi un an al stabilitatii si al echilibrului. Munca la noi proiecte va aduce reprezentantilor semnului nu numai un venit ridicat stabil, ci si o crestere a carierei. Tot in 2022, Racii se vor putea, in sfarsit, sa se relaxeze pe deplin.

Fecioara

Inceputul anului 2022 este un punct culminant pentru Fecioare. Acest semn zodiacal va trece pri schimbari radicale la locul de munca. Astrele p vor conduce pe Fecioara pe calea stabilitatii financiare si a succesului, probabil ca vor putea achizitiona imobile. Este posibila, de asemenea, o casatorie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *