Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra prezentatoare TV este fericită alături de familia sa, de soțul și fetițele sale și are tot ce își poate dori o femeie.

Totuși, ceva nu merge bine în viața ei: relația cu tatăl său este una dificilă și nu reușesc să ajungă la o înțelegere.

Gabriela Cristea nu a avut niciodată o familie care să o sprijine și să o încurajeze în momentele dificile. Relația ei cu părinții s-a stricat când a luat decizia de a lucra în televiziune și ei nu au fost deloc de acord cu asta, motiv pentru care a decis să-și ia viața în piept și să renunțe la ei.

Gabriela Cristea nu a fost prezentă nici la înmormântarea mamei sale. De atunci, tatăl s-a mâniat și mai tare și a decis că nu vrea să o vadă pe fiica sa nici când va fi pe patul de moarte. A fost dezamăgit de gesturile sale și spune că nimic nu îl mai poate întoarce la sentimente mai bune.

Totuși, Gabriela Cristea ar fi fost dispusă, la un moment dat, să îngroape securea războiului și să se împace cu tatăl ei, chiar dacă acesta spunea că vrea să îi lase averea lui Gigi Becali, nu ei. În plus, ar fi putut trece și peste faptul că bărbatul nu și-a cunoscut nepoatele.

“Despre declaraţiile tatălui meu, cu privire la cui îi lasă averea, ce pot spune? Fiecare om are regulile lui după care trăieşte şi, evident, trebuie să şi le asume. Este opţiunea lui cui o să-i dea averea, este viaţa lui, munca lui şi poate să facă ce doreşte cu ea. Cât despre împăcarea cu el, nu ştiu ce să zic, vorba aia, nu spune niciodată, niciodată. O să trăim şi o să vedem ce-o să fie”, a declarat Gabriela Cristea.

Ce s-a ales de tatăl Gabrielei
După ce i-a murit soția în 2010, starea de sănătate a lui Eugeniu Cristea s-a deteriorat tot mai mult. În 2017, medicii i-au amputat un picior și a suferit 5 infarcturi, devenind incapabil să se descurce singur. Depinde complet de femeia cu care este într-o relație încă din 2016.

Femeia mărturisea că bărbatul nu este deloc bine și mereu stă cu grija lui. În plus, se descurcau și foarte greu cu banii la acel moment. Ulterior, vecinii au declarat că bărbatul a ajuns la azil.

“De un an de zile îl ajut, mă chinui cu el, dar nu mai pot, vă spun că nu mai pot. Mă trezesc noaptea să văd dacă mai suflă, îi pun mâna la gură. E greu cu banii. E lângă mine, e omul de lângă mine. Există totuşi un sentiment, altfel nu aş fi stat lângă el’, povestea Pușa Miron în 2017.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *