Margherita de la Clejani ar putea ajunge după gratii după scandalul drogurilor în care a fost implicată.

Amintim că aceasta a fost condamnată la plata unei amenzi penale uriașe pentru ca s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Margherita de la Clejani nu mai are scăpare! Riscă să ajungă după gratii.

Ce spun procurorii
Margherita de la Clejani a primit o lovitură dură la finalul anului 2021. Vedeta ar putea ajunge la închisoare, după ce procurorii au cerut o pedeapsă mai aspră pentru că aceasta s-a urcat la volan sub influența drogurilor.

În cursul lunii noiembrie, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 a decis ca aceasta să primească un avertisment. Fiind la prima condamnare, aceasta a primit o amendă penală de 16.000 de lei. Dacă Margherita nu va achita această sumă, aceasta va fi închisă timp de 200 de zile.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).”, se arăta în decizia instanței.

De asemenea, decizia instanței mai arăta că Margherita nu va mai avea dreptul să conducă vehicule pentru care este necesar permisul de conducere pe o perioadă de un an de la data rămânerii definitive a deciziei.

”Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.”, se mai arăta în decizie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *