Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, la începutul lui 2022.

Din primele informații, artista este epuizată și are nevoie de perfuzii. O altă problemă este că medicii i-au interzis să zboare cu avionul, astfel că interpreta de muzică populară a ratat un turneu important în SUA.

Vlăduța Lupău nu a intrat deloc bine în noul an. Cântăreața a ajuns pe perfuzii, după ce 2021 a epuizat-o. După ce a fost consultată de medici, artista a fost trimisă acasă, dar nu are voie, pentru o perioadă, să se urce în avion.

În prezent, Vlăduța Lupău face perfuzii la domiciliu și regretă din tot sufletul că starea de sănătate a împiedicat-o să ajungă în SUA, la restaurantul lui Gigi Gheorghiu, unde trebuia să susțină o reprezentație.

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat interpreta de muzică populară pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Potrivit contractului, Vlăduța Lupău ar fi trebuit să cânte în SUA în două rânduri, pe 7 și 16 ianuarie. Din păcate, nu a putut părăsi țara și face tratamente cu perfuzii, pentru a-și reveni.

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate și anul trecut. “Merg la Paris, am găsit un doctor”
Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme de sănătate și anul trecut, la jumătatea lunii octombrie. La momentul respectiv, artista le-a mărturisit fanilor că o tuse îi dă bătăi mari de cap și că în țară nu a găsit rezolvarea, astfel că urmează să se ducă în Franța, la Paris.

“Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal’. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate”, anunța Vlăduța Lupău pe Instagram.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *