Au declarat de nenumărate ori că se iubesc și că nimeni și nimic nu i-ar putea despărți, însă iată că Alexandra Bodi și soțul ei, Ionuț, și-au spus adio în urmă cu puțin timp.

Deși lucrurile s-au întâmplat extrem de repede, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct s-a afișat deja pe rețelele de socializare cu un alt bărbat.

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct s-a despărțit de soțul ei
În urmă cu câteva luni, Ionuț a ales să plece în străinătate pentru a munci și pentru a oferi un trai mai bun familiei sale. Cei doi au păstrat legătura pe rețelele de socializare, însă iată că lucrurile nu au mers ca pe roate și au ajuns să se despartă, în urmă cu puțin timp.

Într-un video publicat pe contul său de TikTok, Alexandra Bodi a început să danseze alături de două prietene de-ale sale, firește, pe ritm de manele, încercând fiecare dintre ele să atragă atenția internauților. Dar nu asta a fost cireașa de pe tort, ci textul scris de Alexandra, care i se adresează direct lui Ionuț în care gospodina din Mureș îi mărturisește că are deja un alt iubit.

„Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu” a scris Alexandra Bodi, în dreptul clipului video postat.

A susținut că Ionuț a înșelat-o
Alexandra Bodi a postat un video pe TikTok în care îl face praf pe fostul său soț și susține că acesta a înșelat-o cu o femeie de moravuri ușoare.

„Băi, oameni buni, e adevărat, uitați! Uitați cu cine mă înșeală Ionuț, cu târfa asta! Uitați, vedeți? Și-a bătut joc de mine, a postat-o și când m-a înjurat. Uitați, dragii mei” a spus Alexandra Bodi, printre lacrimi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *