Aurel Pădureanu este devastat de durere după ce a găsit o scrisoare pe care regretata sa soție i-a trimis-o în urmă cu 15 ani, de ziua lui de naștere. Ce i-a mărturisit atunci Cornelia Catanga.

La aproape un an de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare pe care regretata artistă i-a dăruit-o în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cornelia Catanga, scrisoare de dragoste pentru Aurel Pădureanu
La vremea aceea, cântăreața, drept cadou pentru tatăl copilului ei, și-a așternut sentimentele pe hârtie, în lipsa banilor pentru organizarea unei petreceri aniversare.

Sentimente care acum, recitite de Aurel Pădureanu, au readus la viață marea iubire dintre cei doi. O iubire care îl face pe artist să plângă zi de zi după cea care i-a fost soție din 2014 și până în clipa în care s-a stins din viață și cea care i-a promis inima sa pe vecie, lucru care s-a și întâmplat.

”La multi ani, iubire! Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ți aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns în Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună. În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce înseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere. Mă faci să tresar la orice atingere.

Îți jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână. Ţi-am fost alături şi îţi voi fi alături până la sfârşitul vieţii mele. Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preț cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine.

Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea, Corny!”, scria Cornelia Catanga în scrisoare, conform Wowbiz.

”Nu există zi să nu plâng şi să nu-mi aduc aminte de ea”
De când a dat peste scrisoarea de dragoste primită de ziua lui, lăutarul spune că o poartă mereu cu el, mai ales că prin rugăciunile sale, Dumnezeu l-a pus, printr-un vis, în legătură cu femeia pe care a iubit-o cel mai mult, Cornelia Catanga.

Ființa fără de care, de luni bune, după cum declară chiar el, nu mai simte că trăiești, limitându-se doar la a exista pe această lume pentru a avea grijă de fiul Alexandru, după cum i-a spus în vis cea care astăzi nu mai este printre noi.

”Nu există zi să nu plâng şi să nu-mi aduc aminte de ea. Noi nu am fost despărtiți nicio zi. Am visat-o de câteva ori. M-am rugat la Dumnezeu să-mi trimită un semnal din partea ei, să stiu cum a murit, cum s-a întâmplat.

Am visat că a venit lângă mine, a pus mâna pe mine şi mi-a zis: ’stai linistit că eu sunt bine, ai grijă de Alexandru’. Eu exist, dar nu trăiesc. Dacă nu mai am omul de lângă mine, banii nu mai valorează absolut nimic”, a spus Aurel Pădureanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *