Dirijorul Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu coronavirus pentru a doua oară.

Artistul de peste Prut spune că, de data aceasta, a dezvoltat o formă uşoară a infecţiei, spre deosebire de data trecută

când a necesitat internare pe secţia ATI.

Nicolae Botgros, diagnosticat a doua oară cu coronavirus. Prima dată, dirijorul Orchestrei “Lăutarii” s-a infectat la sfârşitul lunii octombrie 2020. Între timp, însă, mai exact în primăvara anului 2021, artistul a reuşit să se vaccineze, astfel încât, de data aceasta, nu a mai avut nevoie de spitalizare, ci se află în carantină la domiciliu.

Nicolae Botgros, diagnosticat a doua oară cu coronavirus

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a declarat Nicolae Botgros, la Prima TV.

Anul trecut, Nicolae Botgros a fost internat pentru o lună de zile la Terapie Intensivă din cauza infecției cu Sars-CoV-2.

„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70 la sută, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, declara, anul trecut, artistul.

Nicolae Botgros a povestit că unul dintre cele mai dificile momente a fost atunci când i s-a propus intubarea.

„Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum. Vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare”, a mai spus artistul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *