Sfatul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022, aduce întâmplări neprevăzute, planuri care nu ajung până la final și unele situații care le dau semnelor de gândit.

Ultima zi lucrătoare din săptămână îi face pe nativi să se reorienteze fie că este vorba de partea profesională, fie de cea personală.

Evenimentele și întâmplările importante pentru această zi sunt relatate de FANATIK în paragrafele următoare. Ești gata să le descoperi?

Berbec
Caute lucrurile care merg perfect în viața ta și axează-te pe ele. Este o perioadă perfectă pentru micile pasiuni.

Taur
E bine să acționezi, să nu mai lași lucrurile să se întâmple de la sine. Numai așa poți controla tot ce se petrece în preajma ta.

Gemeni
Unele planuri sunt date peste cap. E posibil să amâni călătoria de la finalul săptămânii din cauza banilor, nu ai de ajuns pentru distracție.

Rac
E nevoie să te adaptezi și să te redresezi din mers, nu este timp de pierdut. Nu strică să ceri sfaturi de la persoane avizate.

Leu
S-ar putea să ai parte de o dezamăgire care vine de la o persoană apropiată. Nu mai e nimic de făcut, trebuie numai să ierți.

Fecioară
Lasă mai mult de la tine dacă vrei să funcționeze lucrurile normal în relația sentimentală. Gelozia nu trebuie să-și aibă locul.

Balanță
Ai tendința de a răni oamenii din jur fără să-ți dai seama. Ești prea direct și prea sincer, poate e nevoie de un mic filtru.

Scorpion
Poți regreta o decizie luată în trecut. Tot ce poți face în prezent este să te conformezi și să te împaci cu tine. Nu mai e nimic de făcut.

Săgetător
Ceva nu merge bine la locul de muncă. Simți nevoia de o schimbare și te gândești la ofertele primite pe final de an, poate ai noroc.

Capricorn
Este o zi numai bună pentru a te retrage și pentru a-ți pune ordine în gânduri. Te-ai stresat prea mult pentru orice nimic.

Vărsător
Astrele te sfătuiesc să stai pe margine, să nu-ți asumi riscuri inutile. Poate e momentul să vezi ce ai făcut bine și ce nu.

Pești
Nu ai învățat nimic din lecțiile trecutului, iar acum primești încă o palmă. Ai multe de pierdut, doar că nu vrei să vezi asta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *