În presa românească au apărut mesaje conform cărora actorul Florin Zamfirescu ar fi încetat din viață.

Aceste zvonuri au fost infirmate chiar de către artist.

La scurt timp de la zvonurile triste, un mesaj pe Facebook a făcut lumină în acest caz.

Actorul Florin Zamfirescu a postat un mesaj pentru urmăritorii săi, pentru a-i liniști și asigura că este viu și că nu are de gând să părăsească această lumea prea curând.

”Prieteni. Vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii…Vă rog să stați liniștiti – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul…”, a scris actorul Florin Zamfirescu pe Facebook, pe 26 mai.

Florin Zamfirescu s-a retras de pe scenă, după 50 de ani de carieră
Artistul a luat decizia de a se retrage din lumea teatrului, după mai bine de 50 de ani de actorie. Experiențele vieții l-au împins sprea această decizie, însă nu regretă deloc, ba chiar se bucură de timpul petrecut cu familia sa.
„Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis. Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine.

Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a declarat actorul, potrivit click.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *