Monica Gabor a împlinit 34 de ani pe 8 ianuarie, printre persoanele care i-au făcut urări emoționante numărându-se și sora sa.

Monica Columbeanu a început o nouă viață în urmă cu mai bine de 11 ani, atunci când a decis să divorțeze de tatăl fiicei sale, Irinel Columbeanu. S-a mutat în Statele Unite ale Americii, loc în care l-a întâlnit pe Mr. Pink.

Monica Gabor s-a retras din luminile reflectoarelor, după divorțul de Irinel Columbeanu. Pe 8 ianuarie, Monica Gabor a împlinit 34 de ani, iar urările din partea apropiaților și prietenilor nu au întârziat să apară.

A păstrat o relație specială și cu sora ei, Ramona Gabor, care i-a transmis un mesaj de ziua ei.

„Dragostea de soră este atât de specială – nimic și nimeni nu le poate înlocui vreodată pe surorile mele. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă. (…) Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea. Ești o mamă grozavă, o soție grozavă, o prietenă grozavă și cea mai bună soră din lume. Te iubesc până la cer și înapoi! La mulți ani!”, a scris Ramona Gabor pe contul de Instagram.

Irinel Columbeanu, mesaj special pentru fosta soție, de ziua ei
Irinel Columbeanu i-a transmis fostei sale soții, Monica Gabor, un mesaj special cu ocazia zilei sale de naștere.

„La mulți ani, Monica. Îți doresc sănătate perfectă, belșug și să fii fericită!”, a transmis Irinel Columbeanu.

Fiica Monicăi Gabor i-a făcut și ea o urare emoționantă mamei ei cu această ocazie: „La mulți ani, mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine, ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie și luptătoare minunată, care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc și la mulți ani!”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *