Ana Pîrvulescu, soţia lui Paul Pîrvulescu, fost campion cu FCSB, a publicat un mesaj agresiv la adresa Anamariei Prodan şi a lui Florin Dobrescu, după ce aceştia s-au retras de la Academica Clinceni deşi au promis investiţii importante.

Ieșirea nervoasă a Anei nu a rămas fără replică. Anamaria Prodan spune că întreaga situație o amuză și sugerează că numele ei nu ar trebui menționat, întrucât nu a fost legat oficial de clubul ilfovean.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect!

Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan, desfiinţată de soţia unui fotbalist. Florin Dobrescu, misteriosul investitor interesat să preia Academica Clinceni, și Anamaria Prodan nu se vor mai implica la echipa susținută în prezent de primarul Adrian Budeanu. Ana, soția lui Paul Pîrvulescu, fost campion cu FCSB, a publicat un mesaj agresiv la adresa celor doi afaceriști.

Anamaria Prodan, desfiinţată de soţia unui fotbalist
„Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri. Bă, voi ăștia care vă dați patroni de echipe de fotbal, de SF-rui și cai verzi pe pereți, cum facem? Că n-ați dat în viața voastră un salariu! Gura mică!”, a scris soția fotbalistului, pe contul de Instagram.

Academica Clinceni a intrat din nou în vrie. Părea că situația se va stabiliza odată cu apariția misteriosului finanțator Florin Dobrescu și a Anamariei Prodan în structura de conducere, dar lucrurile au luat o turnură îngrijorătoare. Echipa mai dispune doar de 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească clubul!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *