În ce zodie s-a născut sufletul tău pereche, conform horoscopului iubirii:
Berbec

Dacă ești născută în zodia Berbec, îți place să crezi că orice bărbat poate fi al tău. Eșți posesivă și geloasă și nu-ți place să pierzi timpul. Bărbatul potrivit pentru ține trebuie să știe să se impună, să fie provocator și să lupte pentru a te avea. Nu trebuie să-ți impună prea multe reguli și, în ciuda caracterului puternic, trebuie să știe să fie și drăgăstos. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Leu. Mai ești compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Taur, Gemeni și Vărsător.

Taur

Ești o persoană care caută stabilitate și de aceea pentru ține totul trebuie să fie cât mai ușor și mai comod. Totul trebuie să fie organizat la ține și nu-ți place să amesteci planurile. Preferi relațiile stabile și eșți fidelă partenerului. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să prețuiască artă, să aibă simțul estetic și să fie empatic. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Gemeni, Rac, Capricorn, Peșți, Taur, Berbec.

Gemeni

Ești foarte expresivă, atât din punct de vedere verbal, cât și fizic. Ai foarte multă încredere în forțele tale și eșți foarte curioasă din fire. Îți place să faci schimbări și să socializezi mereu cu persoane diferite. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie cel puțîn la fel de critic că și ține, să aibă foarte multă energie și să-ți acorde suficientă atenție. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Balanță. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Rac, Vărsător, Gemeni, Leu, Berbec, Taur.

Rac
Ești foarte sensibilă și atentă la toate detaliile din jurul tău, îți place să te simți utilă și să-i protejezi pe cei dragi. În același timp eșți foarte emotivă și de cele mai multe ori simți nevoia să fii menajata, protejată. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie atent la sentimentele tale și să fie deschis față de ține. Trebuie să te facă să ai încredere în el și să fie dispus să-și facă o familie cu ține. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Peșți. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Leu, Fecioara, Scorpion, Taur, Gemeni.

Leu
Ești atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și pui foarte mult preț pe detalii. Asta nu înseamnă că eșți lipsită de sensibilitate. Îți plac lucrurile clare, precise și pui foarte mult accent pe feminitate. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să-ți înțeleagă complexitatea și să-ți fie loial. Trebuie să fie foarte atent cu ține și să-ți demonstreze mereu că te iubește. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Berbec. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Fecioara, Săgetător, Balanță, Rac, Gemeni.

Fecioara
Ești perfecționistă, îți plac lucrurile de calitate și mereu te asiguri că totul va fi așa cum îți doreșți. Pui foarte mare preț pe ceea ce îți aparține dar asta nu înseamnă că ai o fire egoistă. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie la fel de meticulos că și ține, să nu te deranjeze tot timpul și să fie empatic. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Balanță, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu, Rac.

Balanță
Îți este greu să iei deciziile de una singură, dar asta nu înseamnă că nu ești o persoană descurcăreață. Știi foarte bine ce vrei dar de cele mai multe ori socoteală de acasă nu se potrivește cu cea din târg. De aceea bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie generos, creativ și foarte atent cu ține. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Gemeni. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Vărsător, Balanță, Scorpion, Săgetător, Leu, Fecioara.

Scorpion

Ești foarte energică, creativă și spontană. Mereu îți construieșți cel mai bun plan de atac și-ți place să știi că ai de câștigat. Nu-ți place să te lauzi cu victoriie obținute, însă atunci când ai ocazia, le dai peste nas celor care te-au supărat. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie sigur pe el dar în același timp sensibil față de ține și să pună foarte mare preț pe detalii. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Peșți. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Rac, Balanță, Fecioara, Capricorn, Săgetător.

Săgetător
Ești o persoană foarte sigură și încrezătoare în forțele proprii și nimeni nu știe cât de tandră și de sensibilă poți fi în intimitate. Îți place să afișezi o altă masca și de foarte puține ori te lași descoperită. Pentru ține este foarte important să nu te dezarmezi în față unui bărbat. Bărbatul potrivit pentru ține trebuie să fie sigur pe el, să fie atent cu ține dar niciodată să nu-ți dea de înțeles că va fi alături de ține mereu. Să nu te facă geloasă și nici să nu te facă să suferi. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Leu. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Berbec, Capricorn, Vărsător, Balanță, Scorpion.

Capricorn

Îți place să fii mereu cea mai bună indiferent de domeniul în care ai lucra sau de persoanele pe care le ai în jurul tău. Eșți foarte sigură pe ține și de multe ori ai tendința să-ți acorzi niște merite pe nedrept. Eșți perfecționistă din fire dar nu-ți lipsește simțul umorului. Bărbatul potrivit pentru ține trebuie să-ți ofere libertate dar să te asigure că tu eșți singură persoană importantă din viață să. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Taur, Vărsător, Peșți, Scorpion, Săgetător.

Vărsător

Ești o persoană destul de dificilă și nu-ți place să fii presată, mai ales de partener. Foarte greu te implici într-o relație serioasă iar atunci când o faci, trebuie să fii sigură de sentimentele tale. Treci foarte ușor de la o stare la altă și de multe ori acest lucru îți dăunează. Bărbatul potrivit pentru ține trebuie să fie perfecționist și capabil să-ți ofere o viață lipsită de griji. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Vărsător. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Gemeni, Balanță, Săgetător, Capricorn, Berbec,

Pești
Eșit emotivă, pasională și generoasă. Ai foarte multă feminitate și-ți place să atragi atenția asupra ta. Farmecul tău natural te ajută să faci mereu o impresie bună și să atragi numai lucruri pozitive în jurul tău. Îți trebuie un bărbat care să aibă mai multe hobby-uri dar care să nu ignore latura sentimentală. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Rac. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Scorpion, Pești, Berbec, Taur, Capricorn, Vărsător.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *